קרם שוקולד – 3 גרסאות

גרסה א' (של אמא)

  •  2 כפות קקאו
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות חלב

 כשזה רתח – להוסיף 50 גר' מרגרינה, לבחוש עד שנמס ולהסיר מהאש.

גרסא ב' – לא חלבית (מקור: נירה שויאר)

  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כוס מים
  • תמציות רום ווניל.

לבשל יחד על אש קטנה כ 10 דקות.

גרסה ג' – עם יין (בטח גם של אמא)

  • 4 כפות קקאו
  • 4 כפות חלב
  • 2 כפות יין
  • 8 כפות סוכר

לבשל עד שאחיד. להסיר מהאש.

להוסיף 100 גר' מרגרינה ולערבב היטב עד שנמסה.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s