שטרודלים מבצק חומץ

כמה כאלה עשיתי לחתונה… ולמילואים…
מבצק זה יוצאים כ- 12-16 שטרודלים

בצק:
1 ק"ג קמח
300 גר' חמאה / מרגרינה
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
1 כף סוכר
1 כפית מלח
2 ביצים
2 כפות חומץ

תערובת קוקוס:
100 גר' שומשום
5 כפות סוכר
100 גר' קוקוס

לרדד עלה בצק.
למרוח עליו ריבה (הכי טוב ריבת משמש). לפזר תערובת קוקוס.
לשים שורה של פירות יבשים (תאנים, משמשים, תמרים, אגוזים, צימוקים). לגלגל ולסמן חיתוכים.
למרוח ביצה ולאפות.

מקור: אמא

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “שטרודלים מבצק חומץ

  1. שלום
    האם שופכים את המים הרותחים על הקמח או שאלה מים פושרים והאם אפשר למלא בכל דבר במה מתאפין הבצק הוא פריך?
    תודה

    • ריקה שלום
      מכניסים את החומרים לפי הסדר שהם רשומים. מים רותחים בהחלט (ממיסים את המרגרינה). הבצק הוא לא בצק פריך רגיל, ואת יכולה למלא במה שבא לך, אבך המלית צריכה להיות עדינה אחרת הוא יקרע (תפוחים, למשל, יהיו כבדים לו מדי..)

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s