עוגת חלבה וסילאן

1 כוס סוכר (=200 גר')
200 גר' חמאה
4 ביצים (=200 גר')
כוס ושליש ועוד 2 כפות קמח תופח (=200 גר')
1 וחצי כוסות חלבה מפוררת (הכי טוב חלבה שערות)
1/3 כוס סילאן

להקציף סוכר + חמאה כמה דקות. להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה.
להוסיף קמח לאט.
להוסיף 1 כוס מהחלבה המפוררת.

אופים 35-40 דקות ב- 180 מעלות.

כשהעוגה עוד חמה יוצקים עליה את הסילאן ועל זה מפזרים ½ כוס חלבה מפוררת שנשארה.

מתאים לתבנית אינגליש קייק אחת.

מקור: פירגה, פורום בישול לילדים באתר "תפוז"

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s