עוגת גבינה אפויה אוורירית

יוצאת כמו פשטידת הגבינה של שבת בצהריים בקיבוץ…

תבנית חד פעמית גדולה

תערובת א':
1 כוס סוכר
750 גר' גבינה לבנה (3 קופסאות)
1 אשל / שמנת / יוגורט (אני עשיתי עם שמנת חמוצה 9%)
5 חלמונים
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

לערבב היטב

תערובת ב':
5 חלבונים
¾ – 1 כוס סוכר

להקציף לחוד לקצף יציב

לערבב תערובת א'+ב'
לאפות 10 דקות ב- 180 מעלות ואז להנמיך ל- 160 מעלות ולאפות עוד כ- ¾ שעה. לאפות בתבנית כפולה (להניח את התבנית עם העוגה בתוך תבנית גדולה יותר עם מים).

מקור: אמא, שקיבלה את המתכון מרותי, שהיתה המדריכה שלי בתואר…

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s