עוגת בננות

3 בננות (או 2 גדולות) בשלות מאוד
75 גר' אגוזים / שקדים – טחונים / קצוצים
2 ביצים
כוס וחצי קמח תופח
כוס ורבע סוכר
100 גר' חמאה / מרגרינה מרוככת / מומסת (אבל לא רותחת)
______________________________________________
מועכים את הבננות
מוסיפים שקדים
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה.

מכניסים לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות (למלא עד קצת יותר מחצי, כי העוגה תופחת).

אופים ב- 200 מעלות כ- 30 דקות (אני אפיתי בטוסטר אובן, יצא מעולה).

מקור: מהרשת.

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s