עוגת גבינה ואפרסקים ללא אפייה

תבנית 28 עגולה

כ- 150 ג'ר בישקוטים – לרפד את התבנית
1 קופסא גדולה (850 גר') שימורי אפרסקים, מסוננים – להניח אפרסקים פרוסים על הבישקוטים (להשאיר 2-3 חצאי אפרסקים בצד לקישוט אחר כך).

2 מיכלי שמנת מתוקה + 1/2 כוס סוכר – להקציף לקצפת יציבה. לשים בצד.

1 כוס חלב
1 שמנת חמוצה
500 גר' גבינה לבנה
6-8 כפות אינסטנט פודינג (או חבילה).
להקציף כמה דקות ללא פודינג ועוד כמה דקות עם.
להוסיף את הקצפת בתנועות קיפול.
לצקת על האפרסקים

לקשט למעלה בפלחי אפרסקים ונענע
להכניס ללילה למקרר.

בישקוטים בתבנית:

עליהם שכבת אפרסקים פרוסים:

תערובת הגבינה, עם הקצפת מקופלת לתוכה:

אחרי שהתערובת מצאה את דרכה לתבנית וקושטה כראוי לחג…:

ומקרוב, כדי להריח את הפקאן המסוכר (אפשר לגוון בקישוטים..):

מקור המתכון: ספר עוגות הגבינה של בני סיידא

התמונות: שלי….

חג שמייח!

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s