לחם תירס עם או בלי גלוטן

את הלחם לילכי לימדה אותי לעשות. הוא ממלא 2 תבנית אינגליש קייק וזה הכי טעים עם מרק עדשים (חותכים חתיכות קטנות פנימה…).

אם רוצים ללא גלוטן, מחליפים את הקמח הרגיל בקמח קונדיטור, שהוא קמח ללא גלוטן (אפשר גם קמח תמ"י).

1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר (אפשר להפחית)
4 ביצים מופרדות
1 שקית אבקת אפייה
2 וחצי כוסות קמח לבן / קמח קונדיטור ללא גלוטן
1 וחצי כוסות קמח תירס
כוס וקצת מים

להקציף חלבונים ללא סוכר
לערבב את שאר החומרים בקערה נפרדת
לערבב את 2 התערובות בתנועות קיפול

למלא 2 תבניות כיכר,

לאפות בחום בינוני כ- 40 דקות

1382347_10151934550663675_970576536_n 988739_10151934551208675_442405762_n 993680_10151934550523675_1603586043_n

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “לחם תירס עם או בלי גלוטן

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s