לחמניות שמרים קצת מתקתקות

1 ק"ג קמח
200 גר' חמאה מרוככת כדקה במיקרו
2 ביצים
5 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
50 גר' שמרים / 2 כפות שמים יבשים + 1/2 כוס חלב פושר + 1 כוס סוכר, להתסיס כרבע שעה.

לערבב הכל יחד, ללוש הרבה ולהתפיח.

ליצור לחמניות, אפשר למרוח ביצה ועליה קינמון + סוכר
לאפות כחצי שעה, 175 מעלות. כשיוצאות אפשר לשים סירופ של מים וסוכר (מבשלים יחד בחלקים שווים).

מקור: pirge, פורום בישול לילדים באתר "תפוז"

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s