קצפיות – נשיקות קצף

2 חלבונים בטמפרטורת החדר
3/4 עד 1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל

להקציף יחד (את הסוכר להוסיף לאט, כמובן)

לאפות ב- 120 מעלות כ40 דקות, עד שהציפוי העליון יבש ופריך.

(במתכונים אחרים כתוב 3 שעות אפייה, התנור שלי לא הסכים ויצאו אחלה קצפיות גם ככה).

מקור: הספר "הורים מבשלים".

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s