עוגת שוקולד – עם שוקולד!

תבנית 26 עגולה

150 גר' שוקולד מריר + 200 גר מרגרינה – לחמם בסיר כפול

בקערה:
1 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קמח
4 ביצים
1/2 כוס חלב

להוסיף לקערה את תערובת השוקולד

לאפות ב 180 מעלות כ- 35 דקות

המקור: בישולה

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s