קרם ברולה (או לה לה)

מתאים ל- 6 כוסות חסינות אש / תבניות חד"פ אישיות / תבנית פאי

2 מיכלי שמנת לקצפת
4 ביצים
1/3 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל

לאפות ב- 160 מעלות בתוך תבנית גדולה עם מים חמים, שמגיעים למחצית גובה התבניות הקטנות.
לקרר לפחות 6 שעות.

ממש לפני ההגשה מחממים גריל, בוזקים בערך כף סוכר דמררה לכל תבנית, "שורפים" בגריל 3-5 דקות, עד שמבעבע מעט.
מוציאים, מחכים 2 דקות ומגישים…

מקור: עוגות בכיף / רות סירקיס

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s