עוגיות צוקר (סוכר) של סבתא רחל

סוכר, במלעיל. או צוקר. גם טוב.
מעולה לתעסוקת ילדים…

1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפייה
2 חבילות = 400 גר' חמאה רכה (כן כן!)
2 כוסות סוכר
2 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
קליפת לימון (או 2-3 טיפות שמן אתרי לימון)
1/2 כוס מיץ תפוזים או חלב (ואפשר להוסיף כמה טיפות שמן תפוז)

ללוש לבצק רך ונעים. אפשר לרדד עלה ולקרוץ צורות. אפשר גם לעשות "נקניק" די עבה, לקרר שעה ולחתוך ממנו עוגיות.

למרוח ביצה על כל עוגיה ולפזר מלמעלה סוכר (עדיף דמררה), או סוכריות צבעוניות.

לאפות כ- 10 דקות בחום בינוני, עד שהן מזהיבות.

20130714_161942

20130714_162026

20130714_165105

20130714_162933(0)

20130714_163945

20130714_170102

20130714_180325

אין כמו העוגיות של סבתא!

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s