רולדה אפויה כולה

500 גר' גבינה לבנה
2 כפות גדושות אינסטנט וניל
קליפת לימון
1 מיכל יוגורט / שמנת
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
1 חלמון
לערבב הכל יחד ולשפוך לתבנית משומנת ומקומחת או על נייר אפייה

5 חלבונים+ 4 כפות סוכר – להקציף.
להוסיף 4 כפות קמח, 4 חלמונים. לשפוך אץ התערובת על הגבינה שבתבנית.

לאפות ב- 170 מעלות, 20 דקות.

להרטיב מגבת. להפוך עליה את התבנית. לחכות 2-3 דקות ולגלגל בעזרתה את הרולדה. לפזר אבקת סוכר מלמעלה.

מקור: אמא

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s