גלידה, יעני

המתכון הזה הוא עוד מהתקופה שהסלמונלה לא הרימה את ראשה, וכולנו אכלנו ביצים לא מבושלות בתוך עוגות שחיתות…

6 חלבונים+6 כפות סוכר – להקציף לקצף חזק
2 שמנת מתוקה + 2 כפות אבקת סוכר (או מה שנשאר מהשקית של 100 גר') – להקציף.
לערבב יחד את שתי הקצפות.

להוסיף אגוזי פקאן טחונים או 2 טבלאות שוקולד טחונות+3 כפות שוקולית.

מקור: אמא

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s