פאי אגוזים מעולה

כשעבדתי בבי"ס בשכניה, הינו מביאות עוגות לחדר מורים, לישיבות.
אחת המורות הביאה את העוגה המ-ע-לפת הזו…

תבנית פאי בקוטר 24.

בצק:
150 גר' חמאה מומסת
4 כפות סוכר
קורט מלח
2 כוסות קמח
1 ביצה + 1 חלמון
ללוש לבצק, לשטח בתבנית משומנת, לאפות 10-15 דקות.

מלית:
15 גר' חמאה
1/2-3/4 כוס סוכר
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
1 כוס שקדים פרוסים
קורט מלח
1 שקית סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
לבשל על אש קטנה 10 דקות עד שמעט משחים.
לשפוך על הבצק.

לאפות 15 דקות ב- 200 מעלות.

מקור: כוכבית

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s