עוגת גבינה אפויה מ"עוגות ועוגיות"

200 גר חמאה רכה
1 ורבע כוסות סוכר
להקציף יחד במיקסר

3 חלמונים
1 חצי כוסות קמח
250 גר' גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
מיץ מחצי לימון
1 כפית תמצית וניל
לערבב לעסה חלקה

3 חלבונים – להקציף ולהוסיף לתערובת

אפשר לזרות מעל אגוזים קצוצים.
לאפות 30 דקות ב- 180 מעלות.

כשהעוגה מתקררת אפשר למרוח עליה קצפת

מקור: הספר "עוגות ועוגיות".

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s