כרובית מבושלת

עוד אחד ממטעמי יום שישי של אחת השכנות… לפעמים אוכלים את זה חם ולפעמנים קר כמו סלט.

לחלוט ראש כרובית במי מלח רותחים – לא יותר מעשר דקות.

לטגן את הכרובית בביצה (פרחים גדולים).

להוסיף 3 בצלים חתוכים דק, 1/2 כפית כורכום, פפריקה, אבקת מרק, אבקת שום ומים

לבשל עוד כחצי שעה.

About these ads

2 תגובות לרשומה “כרובית מבושלת

  1. אני לא בלונדה, אבל לא הבנתי. מטגנים את הכרובית בביצה זה אומרת שטובלים בביצה ואז מטגנים?
    ואחרי זה, כמה מים מוסיפים?

    ובכלל, מי רצח את ארלוזרוב?

  2. אתה יכול לטבול את הביצה בכרובית אבל זה נראה לי קצת קשה. אז כן, טובלים כרובית בביצה ואז מטגנים. מוסיפים מים "לפי העין" (שיהיה קצת רוטב שכזה, נגיד כוס מים).
    ומנשה הרזה רצח אותו. אבל אל תספר.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s